Jdi na obsah Jdi na menu

Jak vypadá Unčín na startu zimní přípravy?

27. 1. 2016

Nač stahovat centimetry v pase, když B třída je ještě daleko. Tak to si naši trenéři rozhodně neříkají, hned prvním tréninkem dali zabrat naším svalům, šlachám, vazivu - prostě celému tělu. První galeje podstoupilo 10 statečných (Mikšovský, Umon, Frolík, D.Sém, M.Sém, Kašík, Novotný, Pokorný, Horáček a Máček). Že vám poslední dvě jména nic neříkají?

 

Horáček předvedl své nesporné fotbalové kvality po 5 dotycích s míčem, bohužel si přišel jen zatrénovat a nadále zůstává věrný dubskému fotbalu. Máček by naopak naše řady měl rozšířit, stává se tedy první zimní posilou našeho týmu. Rozjednaný byl i kamarád Jiřího Umona ze Suché, zatím nedorazil. Golmanskou legii by měl rozšířit navrátilec Kiňo, další comeback může mít na svědomí Liner, záleží na tom, jak si v práci zařídí pracovní dobu. 

 

Špatnou zprávou je momentální zdravotní stav Stanislava Kukrála. Při operaci se totiž přišlo na to, že Stanley měl natržený křížový vaz a zdeformovanou chrupavku. Dnes byl vyndat stehy a 2. února začne s náročnou rehabilitací, po jejímž konci nejspíš opět zavítá na operační sál. Pro jarní část sezony s ním nejspíš nemůžeme počítat, s čímž budeme mít velké potíže.

 

Momentální hráčský kádr tedy čítá tato jména

 

Brankáři: Mikšovský, Kiňo - 2

 

Hráči do pole: Miroslav Sém, David Sém, Umon, Frolík, Novotný, Kašík, Pajer, Olexa, Pokorný, Sršeň, Mach, Máček - 12

 

Momentálně zranění: Toncar, Kukrál - 2

 

Nejistí: Soukup, Altman, Liner, Pechmann, kamarád Jiřiny ze Suchý, případně další posily

 

Naplánovaná utkání

30.1. TJ Sokol Unčín - TJ Krupka A

6.2. TJ Sokol Unčín - SK Viktorie Ledvice A

20.2. TJ Sokol Unčín - Předměřice nad Jizerou