Jdi na obsah Jdi na menu

MSK Benešov n.P. 2:0 (0:0) TJ Sokol Unčín

31. 10. 2015

 

B: nikdo

 

ČK: Miroslav Sém, Miroslav Pokorný

 

Do Benešova jsme odjeli pouze ve 12 lidech, Pajer bez omluvy nepřišel, chyběl nám i Kašík s Blažkem..Horys zítra slaví 47. narozeniny, a tak jsme mu chtěli udělat radost tříbodovým dárkem. Bohužel mu nakonec musí stačit jen 100% nasazení všech hráčů.

 

Prvních dvacet minut jsme byli mírně lepší, pak ale přišel klíčový moment dnešního zápasu. Toncar fauloval, ale faulovaný se po něm ohnal a zaslouženě viděl červenou kartu. Jenže Toncara se šli zastat oba Mírové (Sém, Pokorný) a bohužel i oni viděli rudý kartonek. Od dvacáté minuty jsme tedy museli hrát v oslabení. Toncar se přesunul na stopera a naše rozestavení připomínalo 4-4-0. Benešov měl největší šanci ve 45. minutě, kdy Bejk chytil dva pokusy z bezprostřední blízkosti. Ostatní centry, standardky a další střely létaly vedle/nad/do Bejkovo náruče. Poločas tedy skončil bez branek.

 

Naše střídačka zela prázdnotou, musíme poděkovat Bokimu a Pléšovi, že byli ochotni se převlíknout a naskočit do těžkého zápasu. Pléša navíc hrál i s nedoléčeným zraněním. Na hřišti s velkou dávkou sebezapření dohrával Novis i David Sém. Chvílemi to vypadalo, že jsme banda simulantů, protože jsme byli neustále ošetřováni, ale zápas byl opravdu tvrdý. V jednu chvíli jsme byli dokonce na hřišti jen v 7 lidech! Domácí byli pochopitelně lepší, tlačili nás, ale branku ne a ne vstřelit. A když už jí vstřelili, rozhodčí jim jí pro ofsajd, který asi nebyl, neuznal. V 80. minutě přišla naše největší možnost. Karel s Froldou běželi sami na brankáře, akce bohužel skončila zdviženým praporkem asistenta rozhodčího. A když už naši hráči přemýšleli kam umístí penaltu, přišla pohroma. Centr na zadní tyč chtěl Stanley pustit do zámezí, jenže si za něj seběhl obránce (v tu chvíli byli na Stanleyho dva hráči, tudíž bych ho z ničeho nevinil!), sklepl míč před branku a někdo v bílém to z malého vápna dotlačil do sítě (tady to ofsajdem zavánělo víc než při nesprávně neuznané brance). Inkasovat v 89. minutě opravdu zabolí, lepší je snad prohrát 5:0. V nastavení jsme to ještě zkusili vytáhnout, Stanley zády k bráně vyslal nebezpečnou hlavičku, bohužel jen do náruče brankáře. A tak v úplném závěru Benešov udeřil ještě jednou. Opět střílel hráč někde na hranici malého vápna, s tím prostě nejde nic dělat. 

 

Celý tým si zaslouží pochvalu za bojovnost, ta tentokrát na bodový zisk nestačila. Doufejme, že se do příštího zápasu uzdraví všichni marodi, protože určitě nebudeme mít Pokyho ani Míru. Obuje kopačky Horys?

 

Zhodnocení pro fotbalunas.cz: ,,Hráli jsme 70 minut v oslabení, ale i tak jsme drželi bezbrankový stav. Celý tým si zaslouží pochvalu za bojovnost, hlavně ti, kteří dohráli zápas s menšími zraněními. Chybělo málo a odvezli bychom si body, ale štěstí se k nám odvrátilo zády.´´