Jdi na obsah Jdi na menu

TJ Chlumec 3:2 (2:2) TJ Sokol Unčín

28. 5. 2016

 

B: Jakimov, Novotný

 

Kolo číslo 23 pro nás znamenalo druhý výjezd v řadě - do Chlumce. Ten v minulém kole překvapivě zvítězil vysokým rozdílem na půdě Přestanova a odpoutal se z bojů o sestup. 

 

Předvedli jsme úvod z říše snů. Po přímém kopu se k balonu dostal Jakimov dříve než brankář a my brzy vedli 0:1. Jenže domácí vypadali v horkém počasí daleko lépe a zasypali Bejka několika střelami, se kterými si výborně poradil. Když však před brankou dorážel osamocený hráč, už byl bezmocný - 1:1. Pak přišla jediná černá chvilka Bejka v dnešním zápase. Odkopem trefil hráče Chlumce a ten jej střelou k tyči překonal - 2:1. Pohotově zareagoval Novotný. Jeho přímý kop doletěl až do brány a domácí brankář neměl podruhé v zápase čisté svědomí - 2:2. 

 

Hned po změně stran nás mohl Novis poslat do vedení a stát se nejlepším střelcem Unčína v letošní sezoně. Rychle rozehrál na Karvaie, ten centrem přehodil brankáře, jenže brankář míč tečoval rukavicí a Novis byl před odkrytou brankou dříve než balon. A tak nás domácí potrestali a vzápětí dali branku na 3:2. Několikrát jsme byli blízko vyrovnání, Pokyho roh skončil na spojnici, Míra Sém neprostřelil po rohu hradbu těl a Káša nevyřešil samostatný únik tak, jak by si představoval. 

 

Zápasu by více slušela remíza, ale na kdyby se nehraje. Tabulka se opět vyrovnala, rozdíl mezi 2. a 10. místem je 6 bodů, rozdíl mezi postupovým a sestupovým (pokud půjdou dolů 4 týmy) činí pouhých 9 bodů! Zatím se nemusíme zbytečně nervovat a snad za týden vrátíme Benešovu podzimní porážku!

 

Hráč zápasu: Michal Novotný