Jdi na obsah Jdi na menu

TJ Sokol Unčín 0:0 (0:0), na PK 3:4 Union Děčín

2. 4. 2016

 

Zápasy proti Soběchlebům a Děčínu dělilo jen 6 dní, i tak to naši sestavu výrazně ovlivnilo. Onemocnění nepustilo do hry Sršně a Frolíka, Kašík si musel splnit maratonské povinnosti. Příležitost tak dostali Toncar, Srp a Jakimov. Vzhledem k postavení jsme čekali vyrovnané utkání, což se do puntíku vyplnilo.

 

Již tradičně byl z naší strany první poločas lepší než ten druhý. Nejpohlednější akce směřovala po trase Toncar - Pokorný - Pajer. Poky Martina našel ve vápně a ten z první provětral rukavice hostujícího brankáře.  Zajímavý byl i pokus Jamikova, střela z otočky mířila příliš vysoko. Aktivitou opět hýřil Poky, jeho střelám však dnes chyběla větší porce štěstí. A když už se řítil sám na branku a stoper jej podrazil, pískal se útočný faul...

 

Druhý poločas už byl bídnější a více příležitostí v něm měli hosté. Po rohu jsme jednoho z urostlých hráčů nechali nepokrytého hlavičkovat, naštěstí mířil nad. Těsně před koncem Souky podklouzl a děčínský útočník šel sám na Karla Roučka. Ten po vzoru Tomáše Vaclíka reflexivně zasáhl nohou a uchránil bezbrankový stav. A když se nechytl ani volej Máry, šlo se na penalty. 

 

Karel jednu penaltu chytil, za nás bohužel nedal Víťa a David Sém. Druhý bonusový bod tedy míří do Děčína. Pokud se oba týmy na něčem shodnou, je to tristní výkon rozhodčích, kteří si dnes ze zápasu udělali vlastní show. V prvních dvaceti minutách karty za vše, následně ani za zákeřné šlapáky. Desetiminutové ošetřování hostujícího hráče na hrací ploše a nastavily se 2 minuty. Vyloučení hostujícího hráče v poslední minutě za ruku na zemi. Nesmyslné výhody...No, nač se dál nervovat, body jsme ztratili svým výkonem a za týden v Heřmanově máme co napravovat. Na druhou stranu, jsme o bod blíž záchraně a za 180 minut jsme nedostali branku ze hry!!!

 

Hvězdy zápasu: Karel Rouček (zákrok v samotném závěru), Marcel Karvai (všichni fanoušci se shodli na tom, že on jako jediný makal celých 90 minut a chtěl něco s výsledkem udělat)