Jdi na obsah Jdi na menu

TJ Sokol Unčín 2:3 (0:1) TJ Slovan Sobědruhy

13. 2. 2016

 

B: Novotný, Sršeň

 

Ve třetím přátelském utkání jsme přivítali soubor ze Sobědruh, se kterým jsou všechna utkání velmi vyhecovaná. V přátelských zápasech máme po dnešní prohře bilanci 0-0-3, ale v mistrácích 2-1-0! 

 

V sestavě se představila nová tvář (Vítězslav Srp) a ukázal, že by pro tým měl být přínosem. Hned pár minut po úvodním hvizdu to pěkně schytal David Sém a hned bylo jasné, že i dnes budou emoce cloumat každým hráčem. V první velké šanci se ocitl Sršeň, bohužel už byl blízko brankáře a ten jeho pokus vyrazil, Pléša si svou chvilku slávy schoval až do druhé půle. Skóre se změnilo zhruba ve 30. minutě, kdy po centru hlavičkoval Kropáč přesně do šibenice. - 0:1. Stejný hráč mohl o chvíli později přidat druhou branku, ale netradičního brankáře Froldu trefil přímo do nohy. Pokud někdo tvrdil, že Sobědruhy přijedou poslepované, mýlil se. V sestavě nechyběly největší opory - oba Klinkáčkové a celkově náš takřka soused předvedl solidní výkon! 

 

Do druhé půle vyslali trenéři na hrot Kášu a Novise a ovoce se sklízelo po pár minutách. Káša po individuálním průniku naservíroval míč před branku a Novis se nemýlil - vstřelil již 6. branku v sezoně. Káša mohl vývoj utkání otočit o 180 stupňů, jeho zajímavý projektil skončil na břevně. Vstřelenou brankou se mohl uvítat i Srp, i jeho střela z vápna ale skončila úspěšným zákrokem hostujícího golmana. A pak přišla MINUTA HRŮZY. Souky tvrdil, že útočník stojí za ním, pomezní Klinkáček tvrdil, že ne, tudíž mohl v klidu pádit na bezmocného Honzu, kterého po kličce překonal. Sotva se míč rozehrál ze středového kruhu, na Honzu se to opět řítilo a s přesným lobem ala Karel Poborský opět nemohl nic dělat. A rázem to bylo 1:3. Pak zafungovala spolupráce dvou nestárnoucích. Umon nacentroval na zadní tyč a Sršeň trknul do černého - 2:3. Vyrovnat už se nám nepodařilo, snad se zadaří za týden proti Zabrušanům.

 

Pokud totiž budeme počítat i mistráky, čekáme na výhru už 6 utkání. Na druhou stranu:  stály proti nám kvalitní týmy (Krupka, Ledvice, Trmice, Benešov n.P., Chuderov a dnes Sobědruhy). Pořád to jen příprava a na vyladění máme 6 týdnů :-). Ale chtělo by to, aby začal trénovat i zbytek týmu. Máme 13. února a Pajer odtrénoval 0 tréninků, Mach 1..Práce je samozřejmě na prvním místě, ale snad se tréninková morálka zlepší a počet kusů zvýší...Za dnešní výpomoc opět zaslouží pochvalu Vojta, kterému přejeme všechno nejlepším k zítřejším 23. narozeninám!