Jdi na obsah Jdi na menu

TJ Sokol Unčín 2:3 (1:1) SK Viktorie Ledvice

6. 2. 2016

 

B: Novotný, Pokorný?

 

V druhém přátelském zápase jsme přivítali tým Ledvic. Každý z nás doufal, že se nebude opakovat výsledek z minulého týdne, kdy nám Krupka opravdu naložila..Ledvice se po podzimní části nachází na 3. místě 1.A třídy a na jaře se spolu s Kadaní a Dobroměřicemi poperou o postup do krajského přeboru. Nám se však dnes podařilo eliminovat rozdíl mezi 1.A třídou a 1.B třídou a týmu od elektrárny jsme byli více než důstojným soupeřem!

 

V první šanci se objevil Novotný, v nových turfách se teprve zastřeloval a jeho střela těsně minula horní roh branky. Zhruba po 20 minutách ledvičtí rozehráli přímý kop ze strany a po lehké teči skončil míč až v síti - 0:1. Novotnému v hledišti fandil jeho dlouholetý kamarád a Novis se chtěl předvést! Odražený balon z první napálil k tyči a bylo vyrovnáno. Podruhé rozvlnil ledvickou síť Jakimov, branka pro ofsajd nebyla uznána. Ledvice se do vedení mohly dostat v nastaveném čase a opět to bylo po standardní situaci. Bejk balon vyrazil a osamocený útočník dorážel z dvou metrů. Výsledek? Bejk předvedl vynikajicí zákrok a první poločas skončil remízovým výsledkem. 

 

V druhé půli se do naší svatyně postavil Štěpán Hendrych a i on si připsal několik vynikajicích zákroků. Dvakrát na něj upaloval osamocený útočník a dvakrát jeho pokus zneškodnil. Pak si vzal slovo jeho bratr Matěj. Po lajně zatáhl míč až do vápna, vystřelil a Poky se z dorážky nemýlil - vedeme 2:1. Když však střední záložník soupeře vymetl pavučinky krásnou střelou zpoza vápna, nemohl Štěpán nic dělat a bylo opět vyrovnáno. Za stavu 2:2 jsme chvíli byli lepším týmem, obrovskou šanci však spálil Novotný. Když pak nesklapla naše ofsajdová past, soupeř se trefil potřetí do černého a výsledkem 2:3 utkání skončilo.

 

Rozhodně se za předvedený výkon nemusíme stydět. Poděkování zaslouží všichni, kteří dnes posílili naše prořídlé řady (Š.Hendrych, M.Hendrych, Jakimov, Kodeš, Mokriš, Jančus). David Sém snad odpustí, ale nešel mi přidat do dnešní sestavy :(.